Nestao mladić iz Kaća

09:10:00 24.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Devetnaestogodišnji Milan Radin iz Kaća nestao je u petak, 19. oktobra, objavljeno je na sajtu Nestali Srbija.

Nestao mladić iz Kaća

foto: Nestali Srbija



Bio je obučen u svetlo sivu trenerku i duks majicu u svetlo sivoj boji. Nosi crne patike marke Reebok. Mršavije je građe, blede puti. Visok je 175 cm, težak 52 kg, ima braon oči i smeđu kosu.

Milan je u petak, 19. oktobra, u 14.45 časova otišao od kuće, rekavši da ide u manastir. Kod sebe je imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona.

Porodica kasnije dobija potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku za starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju najavivši da će doći, navodi portal Nestali Srbija.

U manastiru navode da se tamo, ipak, nije pojavio. Nakon toga, telefon koji je koristio je postao nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag.

Milan je bio okrenut veri i crkvi, i samoubistvo je oduvek smatrao grehom. Porodica navodi i da je koristio antidepresive koje nije poneo sa sobom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
22°
Vlažnost: 53%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?