Nezadovoljan građanin razbio staklo na Socijalnom

17:09:00 18.09.2017, Komentara: 2

Novi Sad - Nepoznati muškarac porazbijao je jutros oko 10.30 sati stakla na filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje na Žitom trgu.

Nezadovoljan građanin razbio staklo na Socijalnom

On je prvobitno bio vidno besan jer mu je pri pokušaju da overi zdravstvenu knjižicu nedostajao jedan papir. Nezvanično, prvo je izvređao službenicu, a potom razbio staklo na vratima dok je u besan izlazio iz zgrade.

Građani su samo posmatrali šta se dešava, a obezbeđenje nije uspelo da ga zaustavi.

Ubrzo je stigla i policija koja je sačinila zapisnik, a potom i preuzela snimke sigurnosnih kamera kako bi utvrdili identitet i pronašla napadača.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

mira

, *.dynamic.sbb.rs

NISTA za osudu jer to sto mi kao gradjani tu prezivljavamo to je strasno to je zaista verujte izludjivanje dodjes da predas papire za zdrastvenu kao nije jedan papir u redu odem 15 minuta prosetam vratim se kod iste zene na salter sa istim papirom primi bez pitanja moje licno iskustvo neka mi neko kaze dali je to normalno ' drugo iskustvo na komisiji za banju gospodja na salteru u 11 i 45 nece da prima papire kaze ona je zavrsila za danas nece da pogleda ma strasno neznam zasto je to tako postoji milion nacina da sve ide svojim tokom a ne kod njih stalno guzva stalno frka moje licno misljenje sistem kriv a oni se prave ludi i nece da odradjuju posao mislim konkretno na salterske radnike odbojne i odvratne ne kazem ja ima i nas svakakvih ali verujte 90 /pridonose oni kao sluzbenici


vesna

, *.dynamic.sbb.rs

kao uvek gradjani krivi , a 15 saltera rade samo 4 eventualno 5 . jos vas napljuju kao da im uzimate iz usta. a ne da rade svoj posao. katastrofa su ,cistka pod obavezno


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?