Nije gradnja tržnog centra već obnova vrelovoda

13:08:00 25.08.2016, Komentara: 3

Novi Sad - Gradnja tražnog centra južnoafričke kompanije "Nepi rijal estejt" kod teniskih terena u blizini Spensa još uvek nije počela, iako su mnogi u to posumnjali zbog postavljenih velikih cevi.

Nije gradnja tržnog centra već obnova vrelovoda

Kako piše list "Dnevnik" velike cevi postavljane duž teniskih terena kod Spensa postavljene su zbog rekosntrukcije vrelovodne mreže, a radnici koji se mogu videti na parceli, rade za "Bulevar kompani", firmu koju je uposlila "Novosadska toplana".

Nije gradnja tržnog centra već obnova vrelovoda

Podsetimo, veliki tražni centar trebalo bi da počena da se gradi na uglu Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja početkom naredne godine, na parceli veličine 32.948 kvadrata, koju je Grad Novi Sad prodao po ceni od 3.774.000.000 dinara, što je najviša cena po kojoj je ikada prodat jedan plac u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

mama

, *.dynamic.sbb.rs

Umesto trznog centra treba napraviti vrtic. Mislim da ima i previse trznih u Novom Sadu. A vrtica definitivno ne...jer puno deci nije primljeno.


mama

, *.dynamic.sbb.rs

Divno!
Kada ce se izgraditi par vrtica u Novom Sadu?


darko

, *.dynamic.sbb.rs

Od kad znam za sebe ,znam i za terene koji se tu nalaze... Koji su trebali tu i da ostanu ali pošto deca uopšte nisu nikome bitna nece biti ni terena ni vrtica a mi cemo svi da cutimo dok nepocnu i nas da prodaju...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?