Nikola (15) iz Kisača još nije pronađen

10:06:00 23.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Osmi dan od nestanka i dalje se traga za Nikolom Stojčićem iz Kisača, maturantom dizajnerske škole "Bogdan Šuput".

Nikola (15) iz Kisača još nije pronađen

Nikola je 15. juna uveče rekao roditeljima da ide u teretanu, ali ga je otac video u autobusu za Novi Sad. Tada ga je pozvao, a Nikola je kazao da ide kod druga, kod kog nije stigao. Već oko 22 sata telefon mu je bio ugašen i od tada mu se gubi svaki trag.

U potragu za Nikolom uključili su se i građani preko društvenih mreža koji objašnjavaju ozbiljnost situacije i obraćaju se i gradonačelniku Novog Sada da apeluje na nadležne da pojačaju potragu.

Nikola (15) iz Kisača još nije pronađen

Inače, Nikola je visok oko 185 cm, a kada je poslednji put viđen na sebi je imao žutu majicu, braon duks na raskopčavanje, crni donji deo trenerke, duboke crno-plave adidas patike.

Roditelji i policija apeluju da ukoliko ga neko vidi o tome odmah obavesti najbližu policijsku stanicu ili da pozove njegovog oca na broj 063/820-38-40.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 992.3 mb
Vetar: 11 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?