Njima je marketing jača strana, a lubenice "idu kao lude"

09:06:00 24.06.2015, Komentara: 1

Novi Sad - Na putu između Novog Sada i Zrenjanina, kod Žablja, poznatom po proizvodnji lubenica, bostan prodaju samo zgodne i oskudno obučene devojke, a ovaj trik kako one kažu poboljšava prodaju.

Da su Žabaljčani prepoznali pravu marketinšku ideju svedoče devojke koje prodaju dinje i lubenice na desetak tezgi poređanih uz magistralni put.

Njima je marketing jača strana, a lubenice "idu kao lude"Foto: 24sata.rs - Nenad Mihajlović

- Sunčam se i prodajem, ide odlično, ostalo je samo par komada danas. Imamo i manekenku koja radi dole uz put, jednostavno kod devojaka ljudi staju mnogo češće nego kod muškaraca, a kada je lepo vreme ja radim u kupaćem i tada bude gužva i ludnica - rekla je Marina Vezilić iz Žablja, za "24 sata".

Sve devojke koje trguju bostanom su preplanule i obučene u kratke šortseve, pa čak i po vrlo jakim vetrom, a one kažu da posao nije lak.

Njima je marketing jača strana, a lubenice "idu kao lude"Foto: 24sata.rs - Nenad Mihajlović

Biljana Vitezov, koja takođe prodaje lubenice, rekla je da ne čudi da se nekada po toploti devojke skidaju u kupaće sa tangama i da je takvih slučajeva bilo proteklih godina.

Iako se mušterije često zapričaju sa devojkama one kažu da nema mesta cenkanju i da je cena fiksna, a lubenice trenutno, ako nekoga zanima, koštaju 65 dinara za kilogram.


Izvor: 24sata.rs - M. Stanić


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Jovan

Sve to otkriva mentalitet kupaca. Nije bitan ni kvalitet lubenice, ni to da li želi kupiti lubenicu. Važno je stati kod mlade devojke i zagledati njene obline dok ga ona poslužuje.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
26°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 991.5 mb
Vetar: 4 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?