„No sleep“ na jesen i u Beogradu, večeras zatvaranje uz Gariksa i Getu

16:07:00 15.07.2018, Komentara: 0

Novi festival „No sleep“, koji će udruženje Exit organizovati u saradnji sa kompanijom „Knjaz Miloš“, biće održan u novembru u Beogradu. To je na večerašnjoj konferenciji za novinare najavio direktor udruženja i jedan od osnivača Exit festivala Dušan Kovačević, dodajući da će se „No sleep“ festival održavati u zatvorenom prostoru i to najmanje tokom četiri godine, na koliko je potpisan ugovor.

„No sleep“ na jesen i u Beogradu, večeras zatvaranje uz Gariksa i Getu


Biće to prvi festival u organizaciji Exita u Beogradu i ideja novog festivala je popularizacija elektronske muzike i pozicioniranje Srbije kao centra ove vrste zvuka, sa ambicijom da „No sleep“ postane jedan od najvećih te vrste u Evropi i svetu.

„No sleep“ festival je prošle godine lansiran u okviru nultog dana Exita, a predviđeno je da on bude održan od 16. do 18. novembra u Beogradu.

Večeras, poslednjeg dana Exita organizatori najavljuju rekordnu posećenost, jer će se na glavnoj bini smenjivati svetski poznati izvođači Alis Merton, Martin Gariks, čuveni turski didžej Mahmut Orhan, kao i Dejvid Geta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.4 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?