Noćni maraton 27. juna

09:06:00 09.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Šesti po redu Noćni maraton biće održan 27. juna na Sunčanom keju, u organizaciji Atletsko rekreativnog kluba “Fruška gora”.

Takmičari će se trkati u tri kategorije: mini maraton - sedam kilometara, polumaraton 21,1 kilometar i maraton 42 kilometra.

Noćni maraton 27. junaTabela: http://arkfruskagora.org.rs/

Prijavni centar biće na Sunčanom keju kod Đačkog igrališta, nedaleko od Filozofskog fakulteta. Preuzimanje startnih paketa i prijave na dan trke biće od 14 do 18 sati, a manifestacija će biti otvorena u 19.45 sati. Mini maraton počeće u 20, dok će polumaraton i maraton startovati u 21.45 sati.

Punoletne osobe mogu učestvovati u svim trkama, a maloletnicima je maraton zabranjen, dok im je za polumaraton i mini paraton potrebna pismena saglasnost roditelja.

Pobednici sve tri trke kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji dobijaju pehare i pobedničke diplome. Pobednici maratonske i polumaratonske trke dobijaju i robne nagrade.

Noćni maraton 27. junaFoto: http://arkfruskagora.org.rs/

Organizatori kažu da će staza biti jasno obeležena i maksimalno obezbeđena. Duž staze nalaziće se više od 100 volontera koji će biti zaduženi za bezbednost trkača. Na okretima, kao i na poziciji Start-Cilj, nalaziće se sudije. Na okretima će biće postavljene okrepne stanice, jedna samo sa vodom, a druga će pored vode imati voće, dekstrozu i sl.

Detaljnije informacije i način prijave mogu se pronaći na sajtu Atletsko rekreativnog kluba “Fruška gora”.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.5 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?