Nova NS bajk stanica otvorena na Bulevaru kralja Petra I

17:10:00 02.10.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Na Bulevaru kralja Petra I, u blizini raskrsnice s Kisačkom ulicom, danas je puštena u rad petnaesta NS bajk stanica za iznajmljivanje bicikala.

Nova NS bajk stanica otvorena na Bulevaru kralja Petra I

foto: JKP Parking servis

- Ovom biciklističkom stanicom NS bajk je postao veoma ozbiljan sistem alternativnog prevoza u gradu. I ovog puta smo, pored mišljenja stručnjaka, poslušali i zahteve naših sugrađana i udovoljili njihovim potrebama i interesovanju, pa smo ovom lokacijom koja se nalazi na Bulevaru kralja Petra I, povezali i ovaj deo grada. Proteklih dana je bila aktuelna priča o očuvanju planete zemlje, a otvaranjem još jedne biciklističke stanice, „Parking servis“ se pridružuje afirmisanju zdravog načina života i promovisanju i očuvanju zdrave životne sredine - kazao je direktor JKP „Parking servis“ Stevan Lugonja.

Nova NS bajk stanica otvorena na Bulevaru kralja Petra I

foto: JKP Parking servis

Prema njegovim rečima, prošle sezone Novosađani su bicikle koristili preko 20.000 puta, pa su ovom prilikom, pored ove stanice, NS bajk sistem dopunili s još 50 novih bicikala, koji će biti u funkciji.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?