Nove radionice za tinejdžere u okviru "Teen Zimzarija"

13:12:00 25.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ciklus radionica "Barabarkina škola arhitekture za tinejdžere" počeće u ponedeljak 26. decembra u prostorijama Dečjeg kulturnog centra (Ive Lole Ribara 6), u okviru programa "Teen Zimzarije".

Nove radionice za tinejdžere u okviru "Teen Zimzarija"

Besplatan program "Teen Zimzarije" namenjen je novosadskim tinejdžerima i tinejdžerkama starosti od 11 do 16 godina, a radionice se izvode od ponedeljka do petka od 11 do 13 sati. Zainteresovani tinejdžeri za učešće treba da se prijave slanjem sms-a na broj 064 481 2232.

U ponedeljak će tema biti "Grad u gradu", gde će se raspravljati zašto neki ljudi žele da "pobegnu" na selo i šta može da se promeni da bi detinjstvo bilo lepše. Tinejdžeri će naučiti kako kritički da posmatraju grad.

"Ulica – malo ogledalo" tema je radionice koja će biti u utorak, 27. decembra. "Postoje ulice koje su bogate zelenilom, a postoje i one koje nemaju ni jedno drvo. Postoje uske, široke, kratke, duge i ulice na pruge. Kako izgledaju vaše ulice? Šta one govore o vama? Na ovoj radionici ćete videti kako bi mogle da izgledaju", kažu organzatori.

U sredu će se govoriti o "Zgradama i papagajima", odnosno o čistoći zgrada, izgledu ulaza, prozora, vrata i tome šta bi lako moglo da se popravi.

"Stan i moja prava na stanovanje" tema je radionice koja će biti održana u četvrtak, 29. decembra, dok će se u petak govoriti o sobi svakog tinejdžera, pa će naučiti nekoliko trikova kako da svoj kutak preurede i naprave od njega prijatan prostor.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?