Novi košarkaški teren na Detelinari

19:11:00 07.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Novi sportski teren na Detelinari, u Rumenačkoj ulici, otvoren je danas revijalnom utakmicom najmlađih košarkaša iz KK „Vojvodina“. Ovo je 56. obnovljen teren u društveno-odgovornoj akciji kompanije „Mozzart“ – „Sto terena za jednu igru“.

Novi košarkaški teren na Detelinari

foto: Grad Novi Sad

Profesionalni koševi, specijalna podloga po standardima FIBA 3X3 takmičenja, kliritne table i zglobni obručevi krasiće teren u Rumenačkoj ulici kod broja 125, koji će od sada nositi ime „Milan Gurović“. Poznati košarkaš, koji je prisustvovao današnjem otvaranju, istakao je da izuzetno emotivno doživaljava to što je teren na kojem je načinio prve košarkaške korake, čak pre tri decenije, i provodio dosta vremena na njemu, kao mladi Detelinarac, poneo njegovo ime i zahvalio se svima što su omogućili omladini iz tog kvarta da trenira u vrhunskim uslovima.

Kako je najavljeno, Grad Novi Sad će ove godine izgraditi pet teretana, deset novih sportskih terena i još nekoliko sportskih terena u školama. Čak 200 miliona dinara biće usmereno za investiciju koja se tiče javne rasvete čime će na Staroj Detelinari oko 980 sijaličnih grla dobiti led rasvetu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?