Novi master program o vinogradastvu i vinarstvu

14:01:00 25.01.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Univerzitet u Novom Sadu upisuje prvu generaciju studenata na novi akreditovani program interdisciplinarnih master akademskih studija Vinogradarstvo i vinarstvo.

Novi master program o vinogradastvu i vinarstvu

Studijski program će biti realizovan u okviru Centra za strategijske i napredne studije Univerziteta u Novom Sadu, u saradnji sa Tehnološkim i Poljoprivrednim fakultetom. U nastavu će biti uključeni i profesori sa više vodećih stranih univerziteta u toj oblasti.

Studijski program traje tri semestra, a osim teorijskih, studenti će tokom studija imati priliku da steknu i praktična znanja i iskustva.

"Nastava će biti realizovana u savremeno opremljenim multimedijalnim učionicama u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu, dok će se vežbe i praktična nastava izvoditi u labaratorijama Tehnološkog i Poljoprivrednog fakulteta, kao i na Oglednom dobru za vinogradarstvo Poljoprivrednog fakulteta u Sremskim Karlovcima", saopšteno je sa Univerziteta u Novom Sadu.

Ilustracija: Paul Joseph / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?