Novi protest pokreta Podrži RTV sutra ispred zgrade televizije

10:05:00 21.05.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Protest: Istinom protiv otmičara, pokreta Podrži RTV, biće održan u ponedeljak, 22. maja u 17 sati, ispred zgrade Radio-televizije Vojvodine na uglu ulica Sutjeske i Maksima Gorkog.

Novi protest pokreta Podrži RTV sutra ispred zgrade televizije

Organizatori kažu da se protest organizuje godinu dana posle neopravdanih smena urednika i novinara na Radio-televiziji Vojvodine, koje su dovele do urušavanja kvaliteta programa, pada gledanosti i poverenja u pokrajinski javni servis, a za to još niko nije odgovarao niti podneo ostavku.

"Uvedena je cenzura, a problemi građana, koji su osnovali, koji finansiraju i kontrolišu ovu kuću, u programu RTV-a više ne postoje. Na takvo otimanje RTV-a iz ruku njegovih stvarnih vlasnika odgovaramo još jednim protestom! Tražimo ostavke i iznosimo činjenice o tome na koje je sve načine ova kuća oštećena u proteklih godinu dana. Pošto za novo uredništvo javnog servisa do sada nismo bili tema, koja zaslužuje da uđe u Dnevnik u 5, koji se emituje i na RTS-u, potrudićemo se sami da se u centralnoj informativnoj emisiji čuje i naš glas", poručuju iz pokreta Podrži RTV.

Novi protest pokreta Podrži RTV sutra ispred zgrade televizije

Oni napominju građanima da budu tačni jer "idemo u Dnevnik".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?