Novi Sad bez vode, deo grada nema struju

14:01:00 29.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Veliki deo Novog Sada oko 13 časova ostao je bez struje i vode. Razlozi još uvek nisu saopšteni. Radovi u ovom obimu nisu ranije najavljeni, pa nije poznato gde je tačno došlo i do kakve havarije.

Novi Sad bez vode, deo grada nema struju


Bez struje su delovi Podbare, centra Novog Sada, Starog grada, Bulevara oslobođenja, Grbavice, Limana, a i deo Futoga. Kako javlja 021, ne rade ni semafori na pojedinim raskrsnicama, kao što je ugao Futoške i Bulevara oslobođenja, kod Merkatora, na uglu Serntandrejskog puta i Partizanske ulice...

Takođe, usled nestanka struje prestalo je napajanje Fabrike vode na Štrandu, čime je ceo Novi Sad ostao bez vode ili je pritisak u vodovodnoj mreži veoma slab. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da se radi o ozbiljnoj havariji na elektromreži, jer nijedan od četiri alternativna voda za elektrosnabdevanje koji je im je obezbedio EPS, nemaju napon, tako da ne mogu da pokrenu sistem.

Nakon što struja dođe, biće potrebno oko sat vremena da ceo Novi Sad dobije vodu.


Izvor: novisad.com, 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?