Novi Sad će dobiti dodatne šalter sale za lična dokumenta

09:05:00 22.05.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Policijska uprava u Novom Sadu uskoro će dobiti novu šalter salu za građane, tako da će Novosađani lakše dolaziti do novih ličnih dokumenata. To je najavio Slobodan Malešić, načelnik Policijske uprave Novi Sad, ističući da sa lokalnom samoupravom rade na tome.

Novi Sad će dobiti dodatne šalter sale za lična dokumenta


Prema njegovim rečima, novi prostor će se nalaziti na uglu ulica Sremske i Železničke, a cilj otvaranja još jedne šalter sale je da se smanje gužve i vreme čekanja za izradu ličnih dokumenata. Ova sala će imati od osam do deset osam šalter mesta.

Osim toga, gradiće se nova policijska stanica u Radničkoj ulici gde će biti šalter sala od 100 kvadratnih metara sa više šaltera.

Malešić navodi i da su sadašnje gužve u šalter sali na Bulevaru Kralja Petra I, kao i na Bulevaru oslobođenja kod Mosta slobode, posledica i toga što tokom prošle godine, zbog epidemije, mnogi građani kojima su istekli pasoši nisu vadili dokumenta, jer nije ni moglo da se putuje.

U policiji, kako je istakao preduzimaju mere kako bi se gužve smanjile, a produženo je i radno vreme u šalter salama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?