Novi Sad će ponovo imati letnju scenu

13:07:00 01.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Nekada najpoznatiji bioskop na otvorenom u gradu, ponovo će otvoriti vrata pozorišnoj i filmskoj publici, a s obzirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, takav sadržaj još više dobija na značaju, rečeno je na konferenciji za novinare povodom rekonstrukcije nekadašnje Letnje scene KCNS.

Novi Sad će ponovo imati letnju scenu


- Novom Sadu je letnja scena KCNS veoma bitna i veoma smo zadovoljni što su se konačno stekli uslovi da se taj prostor privede nameni. Uprava za kulturu nastoji da maksimalno izađe u susret umetnicima i radnicima u kulturi u specifičnim okolnostima zbog pandemije izazvane virusom Kovid-19, kao i da obezbedi uslove za što bolju realizaciju programa – naglasio je član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić.

Prema rečima direktora Kulturnog centra Novog Sada Bojana Panaotovića, sva novosadska pozorišta sa nestrpljenjem iščekuju da svoje predstave održe na letnjoj sceni. On je istakao da će već početkom avgusta, pored scenskog, biti upriličen filmski program KCNS, čiji je urednik Đorđe Kaćanski.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1008.6 mb
Vetar: 2 m/s, N
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?