Novi Sad do večeras sa slabim pritiskom ili u potpunosti bez vode

11:12:00 13.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Isporuka vode u Novom Sadu i prigradskim naseljima trebalo bi da se stabilizuje večeras, nakon završetka radova u Fabrici vode i na izvorištu Petrovaradinska ada.

Novi Sad do večeras sa slabim pritiskom ili u potpunosti bez vode

“Izvođenje radova za posledicu ima da se u sistem trenutno ispušta 800 litara vode u sekundi umesto redovnih 1.200 litara u sekundi. Zbog naglog pada pritiska pojedini delovi grada kao i stanovi na višim spratovima mogu ostati bez vode. Radovi se odvijaju planiranom dinamikom i očekujemo da će biti završeni večeras do 21 čas. Stabilizacija u vodosnabdevanju se očekuje do četvrtka u večernjim časovima", navode u JKP "Vodovod i kanalizacija".

U tom preduzeću mole građane za strpljenje, jer su radovi, kako tvrde, planski i neophodni.

Podsetimo, dve cisterne sa pijaćom vodom postavljene su kod Kliničkog centra Vojvodine, jedna ispred FMC Specijalna bolnica za hemodijalizu na Bulevaru Slobodana Jovanovića 2, jedna ispred Hrama Rođenja sv. Jovana Krstitelja na Detelinari i jedna ispred Svetosavske crkve na Novom naselju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?