Novi Sad dobija još četiri parkinga

17:01:00 15.01.2019, Komentara: 1

Novi Sad – JKP „Parking servis“ planira da u toku godine oformi još četiri parkinga na nekim od mesta koja se smatraju problematičnim.

Novi Sad dobija još četiri parkinga


Do septembra bi trebalo da bude izgrađeno jedno parkiralište u Fruškogorskoj ulici kod igrališta FK „Kabel“, jedno na Trgu Komenskog i jedno u Ulici Filipa Višnjića, naspram broja 13, dok bi do maja trebalo da bude izgrađen parking u Radničkoj ulici. Ukupna cena ovih radova iznosi 85 miliona dinara.

„Parking servis“ planira da izdvoji gotovo 30 miliona dinara za sanaciju i rekonstrukciju različitih parkirališta, kao i 2,5 miliona dinara za uređenje kosih ravni za savladavanje denivelacije kod parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom. Dva miliona dinara namenjeno je za sanaciju montažne garaže kod SNP-a i isto toliko za izgradnju parkirališta za bicikle. Ovo gradsko preduzeće daće i 150 hiljada dinara za nove bicikle.

Neki od planova za tekuću godinu su i izrada softvera za plaćanje pretplatnih parking karata elektronskim putem, kao i unapređenje postojećeg SMS sistema naplate.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Branislav

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Zasto se ne razmislja o javnim garazama na vise nivoa? Manje prostora se zauzima, a vise mesta za parkiranje. Verovatno zbog razloga sto niko nema interesa niti dovoljan procenat od same realizacije...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?