Novi Sad i dalje bez novih ukrasa

14:12:00 22.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novih novogodišnjih ukrasa, koji bi treblo da budu okačeni po gradu, još uvek nema, a, bez obzira što je do dočeka Nove godine ostalo devet dana, još uvek se ne zna ni kada će stići.

Novi Sad i dalje bez novih ukrasaFoto: Blic (Nenad Mihajlović)

Tender Zavoda za izgradnju grada stopiran je zbog prigovora ponuđača, piše 021.rs. ZIG je prvobitno potpisao ugovor sa DOO "Elektrodekor" Novi Sad vredan 4,1 milion dinara, međutim podnet je zahtev za zaštitu prava, tako da su sve aktivnosti morale biti obustavljene.

Novi Sad i dalje bez novih ukrasa

U ZIG-u su za 021.rs rekli da očekuju da Republička komisija što pre donese Zaključak o obustavi postupka na osnovu podnetog zahteva, kako bi ukrašavanje grada bilo nastavljeno.

Planirano je da na Trgu republike bude napravljen kutak za decu sa jelkama i tri figure Sneška Belića, kao i svetlosni motivi na stubovina javnog osvetljenja koji će upotpunjavati sliku Trga. Ranije je najavljivano i da će Novi Sad zasijati zahvaljujući novim ukrasima LED tehnologije najrazličitijih boja, oblika i dimenzija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?