Novi Sad i Fruška gora u turističkom vodiču Expedie

07:09:00 10.09.2015, Komentara: 0

Ekipa sajta američke turističke kompanije Expedia, jedne od vodećih u svetu, posetiće krajem ove nedelje Srbiju, radi pripreme turističkog vodiča. Njihove ekipe snimaće Novi Sad, Frušku goru i Beograd radi pripreme predstavljanja Srbije i njene turističke ponude, najavila je danas Turistička organizacija Srbije, a preneo Radio021.

Novi Sad i Fruška gora u turističkom vodiču Expediefoto: novisad.rs

U saradnji s Turističkom organizacijom Srbije i turističkim organizacijama Beograda i Novog Sada, Expedia će pripremiti i na svoj sajt postaviti promotivne turističke vodiče, uz video-snimke Srbije, dostupne posetiocima širom sveta. Prema najavljenom rasporedu, njihove ekipe će u nedelju, 13. septembra snimati u Novom Sadu i na Fruškoj gori.

Expedia ima više od 200 hiljada internet stranica na 150 sajtova o 70 zemalja, na 35 jezika. Kompanija Expedia ima više od 100 prodajnih mesta u više od 60 zemalja, a u turističkim rezervacijama sarađuje sa 10.000 partnera - vazduhoplovnih kompanija, hotela i robnih marki. Godišnji prihod te firme je 2015. godine iznosio više od 5,7 milijardi dolara.

Izvor: Radio021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 996.8 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?