Novi Sad na sedmom mestu za Najbolju evropsku destinaciju

09:02:00 12.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novi Sad je takmičenje za "Najbolju evropsku destinaciju" završio na sedmom mestu, u nominaciji 20 turističkih destinacija Evrope. Pobednik je Zadar.

Novi Sad na sedmom mestu za Najbolju evropsku destinaciju

Za titulu "Najbolja destinacija 2016." Novi Sad je nominovan na inicijativu European Best Destinations, a svi koji su želeli da glasaju za najbolju destinaciju su mogli na sajtu European Best Destinations da se informišu o turističkoj ponudi Novog Sada.

Organizatori smatraju da je ovo izuzetno veliki uspeh za Novi Sad koji se našao na listi najboljih evropskih destinacija, kao najbolje rangirana destinacija van Evropske unije, i to ispred gradova kao što su Brisel, Milano, Prag, Rim, London.

"European Best Destinations" je evropska krovna organizacija za promociju evropske kulture i turizma, čiji rad direktno utiču na promociju nagrađenih destinacija, koje zatim beleže rast globalnih turista i investitora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?