Novi Sad novčano nagradio još 20 vatrogasaca i policajaca

19:04:00 16.04.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Grad Novi Sad nagradio je policajce i vatrogasce koji su prilikom obavljanja svojih zadataka iskazali visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti. Nagrade im je uručio gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

Novi Sad novčano nagradio još 20 vatrogasaca i policajaca


Sa po 40 hiljada dinara nagrađeno je deset pripadnika Uprave za vanredne situacije Novog Sada i deset pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu.

- Kako sam obavešten, u toku prethodne godine na teritoriji Novog Sada desilo se 925 požara i 172 tehničke intervencije na kojima su bili angažovani naši vatrogasci koji su u tim situacijama spasili 39 života koji su bili direktno ugroženi požarima. Pored vatrogasaca, sa nama su i policijski službenici koji su zaslužni za rasvetljavanje više desetina teških krađa, pripadnici interventne jedinice, saobraćajne policije, kao i policijski službenici koji su doprineli realizaciji brojnih projekata namenjenih široj društvenoj zajednici - rekao je Đurić.

- Svima njima upućujemo iskrene čestitke i iskazujemo zahvalnost - poručio je gradonačelnik.

U ime nagrađenih, zahvalili su se šefica Odseka za prevenciju i rad policije u zajednici Radmila Vuković i načelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Stojan Milovac.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
21°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1012.0 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?