Novi Sad postaje tango grad

13:08:00 17.08.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Treći Međunarodni festival "Novi Sad - Tango grad" biće održan od 25. do 28. avgusta, pa će se ova strastvena igra plesati na različitim lokacijama Novog Sada.

Novi Sad postaje tango grad

Tango će se plesati duž obale Dunava, na terasi Petrovaradinske tvrđave i u najlepšem plesnom prostoru u Novom Sadu, u dvorani Eđšeg, dok će u Galeriji Matice srpske biti održana naučna predavanja, a u Sinagogi koncert.

Organizatori festivala, iz Udruženja "Todo Tango", kažu da će to biti prilika da uživaju svi koji vole nauku, muziku i argentinsku kulturu uopšte. Radionice za radoznale držaće argentinski tango maestrosi Selve Mastroti i Marsel Ramero, koji prvi put dolaze u Istočnu Evropu.

Inače, festival je sastavni deo programa "Novi Sad 2021", kojim se Novi Sad kandiduje za titulu evropske prestonice kulture 2021. godine.

Satnicu festivala možete videti na sledećem linku:
https://www.facebook.com/groups/8745397850/events/

Ilustracija: Nick Webb / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Mircetic Gordana

, *.dynamic.sbb.rs

Sve ste lepo napisali samo niste stavili u koliko sati ce se odigrati manifestacija a nas interesuje Egzseg Molim vas ako mozete da nas obavestite Hvala


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?