Novi Sad traži privatne partnere za šest garaža

19:01:00 22.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Grad Novi Sad objavio je neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za projektovanje, finansiranje, izgradnju, upravljanje i održavanje garaža na teritoriji Grada Novog Sada. Kako je navedeno, to rade u cilju poboljšanja uslova za razvoj prostora za parkiranje i garažiranje.

Novi Sad traži privatne partnere za šest garaža

foto: printscreen, Grad Novi Sad, lokacija garaže kod Železničke stanice

Neobavezujući javni poziv odnosi se na sva zainteresovana domaća i strana fizička i pravna lica, a lokacije na kojima su planirane garaže su Ulica Modene, Ulica Branimira Ćosića, ugao ulica Uspenske i Šafarikove, kod zgrade Pokrajinske vlade i Skupštine AP Vojvodine, kod Železničke stanice Novi Sad, i naselje Detelinara, uz Bulevar Evrope.

Potencijalni partneri imaju mogućnost da pismom o zainteresovanosti upute ponude kojima će obuhvatiti sve ili samo pojedine lokacije za realizaciju projekta, po svom izboru. Grad Novi Sad će obezbediti gradsko građevinsko zamljište. Od potencijalnih partnera se očekuje da sami izvrše sopstvene procene i sprovedu sve potrebne provere kako bi ocenili vrednost projekta.

Novi Sad traži privatne partnere za šest garaža

foto: printscreen, Grad Novi Sad, lokacija garaže kod Banovine

Nakon analize primljenih pisama o zainteresovanosti, nadležni organi Grada Novog Sada mogu da pokrenu odgovarajući postupak za izbor partnera za realizaciju projekta, u skladu sa odredbama zakona kojima se uređuju javno-privatno partnerstvo i koncesije. Analizu primljenih pisama o zainteresovanosti obaviće radna grupa koju je obrazovao Grad Novi Sad.

Pisma o zainteresovanosti se dostavljaju poštom ili neposrednom predajom u dva primerka na pisarnicu Gradske uprave za opšte poslove, Trg slobode br. 1, Novi Sad, uz istovremeno slanje putem elektronske pošte na adresu milijana.radovanovic@uprava.novisad.rs najkasnije do 8. aprila 2019. godine, do 12 časova.

Kako je istaknuto, ovaj poziv je u svemu neobavezujući i objavljuje se samo radi istraživanja tržišta, te u tom smislu ne obavezuje Grad Novi Sad da pokrene bilo kakav postupak izbora partnera. Grad Novi Sad zadržava pravo da ne pokrene postupak izbora partnera, kao i da izmeni i dopuni elemente ovog neobavezujućeg javnog poziva, i ne snosi bilo kakvu odgovornost za eventualne troškove ili štetu koje bi takve izmene prouzrokovale potencijalnom partneru ili trećim licima.

Neobavezujući javni poziv objavljen je na sajtu Grada Novog Sada i možete ga pogledati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 80%
Pritisak: 1006.9 mb
Vetar: 1 m/s, E
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?