Novi Sad u jeku turističke sezone

13:06:00 14.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Novi Sad će 1. jula od 17 do 22 sata na Trgu slobode biti domaćin Karavana "Moja Srbija", na kome se Novosađani moći detaljno da upoznaju turističku ponudu iz cele zemlje.

Novi Sad u jeku turističke sezone

Karavan "Moja Srbija" proći će kroz 14 gradova Srbije, a proteklog vikenda Novi Sad je bio deo promotivne ture u Zaječaru, Nišu i Vranju.

U Turističkoj organizaciji Novog Sada (TONS) ističu da ove godine Novi Sad beleži rast dolazaka i noćenja domaćih turista.

"Veoma smo zainteresovani da nam i u narednom periodu dolaze domaći turisti, kako bi saznali šta je novo u našoj turističkoj ponudi i uživali u brojnim manifestacijama u našem gradu koje će se dešavati", kažu u TONS-u.

Istovremeno, Turistička organizacija Novog Sada pokrenula je medijsku kampanju u regionu i putem bilborda, kojom poziva naše komšije iz regiona i drugih gradova da u narednom periodu posete Novi Sad.

Bilbordi su postavljeni u Ljubljani, Zagrebu, Banja Luci, Sarajevu, Subotici, Beogradu, Nišu...

"Kada je reč o promociji putem bilborda u regionu, možemo reći da nam se predstavnici turističkih agecija i turisti već javljaju da bi saznali dodatne informacije, a sve u želji da naš grad uskoro posete", kažu u TONS-u.

Oni podsećaju i da će Novi Sad u narednom periodu biti domaćin različitim prvenstvima, kao i festivalima od regionalnog, evropskog, pa i svetskog značaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.5 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?