Novi Sad u trci za "Najbolju destinaciju 2016"

12:01:00 21.01.2016, Komentara: 2

Novi Sad - Novi Sad je na listu 20 turističkih destinacija Evrope koje su nominovane za titulu "Best Destination 2016" („Najbolja destinacija 2016“), a da bi tu titulu i dobio potrebno je glasanje.

Novi Sad u trci za "Najbolju destinaciju 2016"

Glasanje je onlajn na sajtu European Best Destination i traje do 10. februara. Destinacija koja dobije najviše glasova dobiće titulu "Best Destination 2016", a biće proglašeno i koje destinacije su se po broju glasova rangirale na prvih deset mesta. Osim Novog Sada, nominovani su Rim, Pariz, London, Barselona, Prag, Madrid, Nant, Brisel, Zadar, Kotor, Nikozija, Plovdiv, Beč, Milano, Atina, Berlin, Amsterdam, Edinburg i Azorska ostrva.

U Gradskoj kući kažu da je samo prisustvo Novog Sada na listi najboljih evropskih destinacija izuzetan benefit, koji obezbeđuje visoku vidljivost turističke ponude Grada Novog Sada na svetskom nivou.

Francuski Bordo je prošle godine bio "Najbolja destinacija 2015", pa je i glasanje za novi Sad u ovoj kategoriji veoma značajno.

- Bordo je tokom 2015. godine zabeležio porast broja stranih turista od 10,7 odsto, dok su mediji pisali o Bordou 74 odsto više u odnosu na 2014. godinu. To se može posmatrati kao direktna posledica i pokazatelj uspešnosti brendiranja destinacije kroz učešće u izboru za „Best destination“ - piše u saaopštenju Gradske kuće.

Link za glasanje


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Rasha

, *.dynamic.sbb.rs

Glasao! Ajde svi !


Ljubiša

, *.static.isp.telekom.rs

We have already counted your vote.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?