Novi Sad za nabavku dodatne novogodišnje rasvete izdvaja 20 miliona dinara

17:09:00 18.09.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Novogodišnja rasveta u Novom Sadu biće kupljena i ove godine s obzirom na to da je Uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala nabavku opreme za „svečano novogodišnje osvetljenje“. Iznos za ovu namenu je isti kao i prošle godine – oko 20 miliona dinara, sa uračunatim porezom.

Novi Sad za nabavku dodatne novogodišnje rasvete izdvaja 20 miliona dinara


Kako piše 021, u planu javnih nabavki Uprave se navodi da je počela izrada dopune projekta svečanog dekorativnog novogodišnjeg osvetljenja. Novo dekorativno osvetljenje je u skladu sa karakterom grada, postojećim saobraćajnicama, kao i visini objekata na lokacijama gde će ukrasi biti postavljeni.

Ukrasi će biti postavljeni u centru grada, odnosno u Zmaj Jovinoj, na Trgu slobode, na Trgu republike, u Ulici kralja Aleksandra, ali i na Bulevaru oslobođenja, u kompleksu Dečije bolnice, kao i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Uprava je već definisala kakve ukrase želi, a naveden je i proizvođač, pa će tako šanse da dobiju tender, kao i prethodnih godina, imati one kompanije koje distrubuiraju novogodišnje osvetljenje kompanija „Ido light“ i „Blachere illuminations“. Protekle dve godine tender za ovu javnu nabavku dobijala je kompanija „Somborelektro“, koja je bila i jedini ponuđač.

Kroz tender se nabavlja više do 100 komada svetlosnih lančanica koje će imati različitu namenu na nekoliko lokacija, 16 dekorativnih motiva za montažu na kandelabrima na Trgu slobode, 3D dekorativna figura, 153 komada svetlosne dekorativne lančanice motiva „ledenica“, dekorativni motiv šume, Deda Mraza, ali i dekorativni motiv figure „OPENS“, simbola Omladinske prestonice Evrope, što je Novi Sad u godini koju će 31. decembra ispratiti.

Rok za dostavljanje ukrasa je 30 dana, dok je garantni rok za proizvode minimum tri godine. Rok za podnošenje ponuda je 14. oktobar.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

NV

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ako imalo ima pameti,onda bi trebalo okititi Bulevar od zeleznicke stanice do kraja jer su to na neki način vrata Novog Sada.A naravno bilo bi lepo ukrasiti i Futosku ulicu do bolnice,malo ulepšati praznične dane koji u te dane koriste tu ustanovu!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?