Novo kulturno naselje: Fotografija najstarije majice

08:11:00 15.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana „Novo kulturno naselje“ pokrenulo je projekat #NovaPovoljnaPriroda koji kroz kampanju na internetu, koristeći društvene mreže, ispituje koliko su građani Novog Sada osvešćeni, informisani i uopšte zainteresovani za temu ekologije, zaštite i očuvanja životne sredine.

Novo kulturno naselje: Fotografija najstarije majice


U okviru prve akcije kampanje sugrađani su pozvani da na svoje društvene mreže objave fotografiju svoje najstarije majice. U opisu fotografije potrebno je navesti koliko je godina stara majica, označiti „Novo kulturno naselje“ i staviti hešteg #NovaPovoljnaPriroda. Ideja projekta je da podigne svest o tome da je nošenjem garderobe starijeg datuma moguće uštedeti i sačuvati značajnu količinu vode.

U akciju se do sada uključio veliki broj građana koji na taj način pokazuju da je pozitivna promena moguća, dolazi od pojedinca, da nije potrebno mnogo i da često želimo više nego što je potrebno.

Udruženje građana „Novo kulturno naselje“ projektom #NovaPovoljnaPriroda radi zajedničko istraživanje sa austrijskim umetnikom Rihardom Švarcom, u želji da ukaže na problematiku našeg odnosa prema prirodi i životnoj sredini.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?