Novo naselje 30-ak sati bez tople vode

19:09:00 21.09.2015, Komentara: 2

Novi Sad - Veliki deo Novog naselja večeras od ponoći, pa narednih oko 30 sati, neće imati toplu vodu. Razlog za to je rekonstrukciji vrelovodne mreže u Ulici Bate Brkića.

Novo naselje 30-ak sati bez tople vode

Toplu vodu neće imati ulice Bate Brkića, Braće Dronjak, Bulevar Jovana Dučića 14-36 i 25-27, Bulevar vojvode Stepe 81-137, Bulevar kneza Miloša 12-34, Dušana Danilovića, Seljačkih buna 53-95 i bb i Ulica Partizanskih baza 14-22.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za pripremu tople potrošne vode očekuje se u sredu, 23. septembra, u ranim jutarnjim časovima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

bibi

Novo Naselje je ime naselja i pisu se oba velikim slovom isto tako ko sto ste pravilno napisali Bulevar vojvode Stepe tako je Ulica partizanske baze.


Redakcija

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Odgovor za @bibi:
Velikim početnim slovom pišu se imena gradskih naselja i četvrti koјa se sastoјe od јedne reči: Podbara, Saјmište, Detelinara). Međutim, kada se nazivi sastoјe od dve reči, a da druga reč niјe vlastita imenica, velikim početnim slovom piše se samo prva reč u nazivu (Staro saјmište, Banovo brdo, Savski venac, Profesorska koloniјa).


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?