Novogodišnja noć hladna i bez padavina, na Trgu će nastupiti Bajaga i Artan Lili

17:12:00 31.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Poslednji dan 2019. godine rezervisan je za lepo raspoloženje, poslednju nabavku i pripreme za najluđu noć. Meteorolozi su najavili da će u novogodišnjoj noći u Novom Sadu temperatura biti od -2 do nula stepeni, bez padavina.

Novogodišnja noć hladna i bez padavina, na Trgu će nastupiti Bajaga i Artan Lili


Tokom dana na više lokacija organizovan je dečiji novogodišnji maskenbal i različiti besplatni sadržaji namenjeni najmlađima. Za one nešto starije, mnogi lokali organizuju dnevne žurke, koje su sve popularnije poslednjih godina.

Ukoliko želite da Novu godinu dočekate na otvorenom, moći ćete to da učinite na Trgu slobode. Program na Trgu slobode će početi u 21:30h nastupom benda „Artan Lili“, od 23:10h nastupa Bajaga koji će Novosađane uvesti u novu 2020, dok će u jedan čas posle ponoći nastupiti di-džej iz Turske Mahmut Orhan.

Deo centra Novog Sada zatvoren je za saobraćaj danas od 15 časova, a detaljan spisak ulica i šta će još biti promenjeno kada je u pitanju saobraćaj, možete čitati OVDE. Ukoliko ćete koristiti gradski prevoz, na vreme se informišite o tome kako će autobusi saobraćati. To možete učiniti OVDE.

Policija je najavila pojačane kontrole učesnika u saobraćaju tokom praznika, pa vam savetujemo da koristite javni ili taksi prevoz, ukoliko planirate da konzumirate alkohol.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?