Novogodišnja noć protekla bez većih incidenata

13:01:00 01.01.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Novogodišnja noć u Novom Sadu protekla je bez većih incidenata iako su dežurne službe imale posla, broj izlazaka nije bio značajno veći u odnosu na bilo koji drugi vikend, osim što je bilo više pijanstava.

Novogodišnja noć protekla bez većih incidenata

Foto: V. Veličković (docek.rs)




Kako 021.rs prenosi, na pojedinim lokacijama u gradu bilo je tuča, ali nije bilo potrebe za ozbiljnijim intervencijama. Nekoliko osoba je zadobilo lakše povrede, pojedini osumnjičeni su pronađeni, a u ostalim slučajevima će se istraga nastaviti.

Saobraćajci skoro da nisu imali posla u novogodišnjoj noći. Na svu sreću, nije bilo ozbiljnijih sudara i radilo se uglavnom na kontroli i usmeravanju saobraćaja. Veće gužve su bile u centru grada tokom popodneva i večeri, kao i posle ponoći u okolini Gradića u Petrovaradinu kada su građani krenuli da se razilaze posle dočeka.

Hitna pomoć je uglavnom imala intervencije zbog osoba koje su bile pod uticajem alkohola, pa su ih još od kasnih popodnevnih sati, nakon završetka dnevnih žurki, vozili na detoksikaciju u Urgentni centar. Tokom noći, pijani su, uglavnom bez svesti, nalaženi kod lokala u centru, odnosno kod splavova na Ribarskom ostrvu.

Prema informacijama 021.rs, tokom novogodišnje noći, vatrogasci su nekoliko puta izlazili da ugase zapaljene kontejnere.

Inače, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je dežurne službe JKP „Put“ i JKP „Novosadska toplana“, kao i pripadnike Vojske, Vatrogasne brigade, Policijske uprave i zaposlene u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć koji su brinuli o zaštiti zdravlja i bezbednosti građana i tokom novogodišnje noći.




Izvor: 021.rs, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?