Novogodišnji NS Market i Noćni bazar

13:12:00 27.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Novogodišnji NS Market i praznični Noćni bazar biće održani danas, odnosno sutra u „Eđšegu“ i Ribljoj pijaci. Oba događaja biće prava prilika za one koji u poslednjem momentu kupuju poklone i namirnice pred Novu godinu.

Novogodišnji NS Market i Noćni bazar


„Novogodišnje čarolije“ slogan su NS Marketa koji će biti održan danas od 17 do 22 časa i sutra od 11 do 18 časova u Kulturnoj stanici „Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4). Posetioci NS Marketa imaće priliku da pronađu savršene unikatne poklone i novogodišnje ukrase, aksesoare za kuću, ukrase za kosu, pravu prirodnu hand made kozmetiku, etarska ulja. Na tezgama NS Marketa, kao što smo svi navikli, biće i organske hrane, različitih soseva, džemova, pića. A biće i različitih poslastica za one koji neće stići da naprave kolače za doček Nove godine.

Na NS Marketu naći će se i proizvodi „Pet marketa 021“, od čije prodaje novac ide za zbrinjavanje, hranjenje i lečenje napuštenih životinja, pre svega na teritoriji Novog Sada. U subotu će na ovoj manifestaciji biti održana i radionica o papirnom modelarstvu (11 do 14 časova) na kojoj će klinci praviti kapice i čestitke sa likovima iz bajke. U 12 časova nastupiće inkluzivni hor „Ison“ i mali hor iz Rumenke. Takođe u subotu, od 15 do 17 časova biće održana radionica „Tvoj fantastični cupcake“ koju će održati „Kelly's Cupcakes“.

Osamnaesti Novosadski noćni bazar održaće se u subotu, 28. decembra, na Ribljoj pijaci, u terminu od 17 do 23h. Posetioci će i ovoga puta biti u prilici da uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.1 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?