Novosađani "Humanim ponedeljkom" prikupili 1,9 miliona za 14 dece

13:10:00 02.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnji "Humani ponedeljak" biće završen sutra i prekosutra, 3. i 4. oktobra, na Štrandu, u okviru "Štrand festa", kada će svi građani koji dođu moći da doniraju novac.

Novosađani "Humanim ponedeljkom" prikupili 1,9 miliona za 14 dece

Jedan deo novca, koji ta dva dana bude prikupljen, namenjen je školi "Milan Petrović" za kupovinu induktivne petlje, koja pomaže osobama sa oštećenim sluhom i nabavku aparata koji daju podršku deci sa autizmom. Drugi deo biće doniran i Nikoli Kopanji, dečaku kojem je potrebno još 700 evra za kupovinu aparata koji će mu pomoći u lečenju. U "Zelenilu" kažu da će svi posetioci moći da uz dobrovoljan prilog okuse riblje specijalitete vrhunskih kuvara.

,,Prošle godine smo tokom "Humanog ponedeljka" sakupili 858.000 dinara za lečenje i negu petoro dece, a tokom ove sezone čak 1,9 miliona dinara za 14 dece“, rekao je Ivan Nožinić, savetnik za medije direktora Gradskog zelenila.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?