Novosađani koji doniraju krv dobiće sezonsku ulaznicu za Štrand

16:07:00 26.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Svi dobrovoljni davaoci koji od danas, 26. jula daju krv dobiće besplatne sezonske karte za Štrand za ovu kupališnu sezonu. Akciju organizuju Grad Novi Sad, Gradsko zelenilo i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine i ona će trajati do isteka zaliha ulaznica.

Trenutno su najpotrebnije sve krvne grupe.

Novosađani koji doniraju krv dobiće sezonsku ulaznicu za Štrand


– Potrebe za krvnim produktima su konstantne i neophodan je kontinuirani odziv davalaca. Dnevno je neophodno da nam se prijavi oko 250 davalaca kako bismo zadovoljili dnevne potrebe pacijenata. Kao mali znak pažnje naši humani sugrađani će dobiti besplatnu sezonsku kartu za Štrand – saopštili su iz Zavoda za transfuziju.

Novosađani krv mogu dati svakim radnim danom u periodu od 7 do 19 časova u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, Hajduk Veljkova 9a.

U nedelju, 28. jula od 17 do 20 časova transfuziomobil će biti parkiran kod TC BIG, gde će dobrovoljnim davaocima krvi biti deljene karte za Štrand.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?