Novosađani mogu da biraju 4 vakcine protiv korone, vakcinacija u Promenadi do 19h

11:10:00 22.10.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađani već nekoliko dana ponovo mogu da se vakcinišu i ruskom vakcinom „Sputnik V“. Ova vakcina je dostupna na vakcinalnom punktu na Novom naselju. Na ovom punktu dostupne su i „Pfizer-BioNTech“, „Sinofarm“ i „AstraZeneca“ vakcine.

Novosađani mogu da biraju 4 vakcine protiv korone, vakcinacija u Promenadi do 19h


U Domu zdravlja ističu da je za „AstraZeneca“ vakcinu potrebna najava, jer jedna bočica sadrži 10 doza i otvara se kada toliko bude prijavljenih građana.

Na druga dva punkta – u Tržnom centru „Promenada“ i objektu Doma zdravlja „Jugovićevo“ u Tarasa Ševčenka 1 – dostupne su Fajzerova i kineska vakcina.

Inače, vakcinalni punkt u TC „Promenada“ od danas će raditi od 9 do 19 časova. Ranije je ovaj punkt radio do 20 časova. Vakcinacija na Novom naselju moguća je od 8 do 20 časova, a u objektu „Jugovićevo“ od 14 do 19 časova.

Do sada je vakcinu protiv koronavirusa primilo više od 421.000 Novosađana, a buster dozom vakcinisano je blizu 50.000 građana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?