Novosađani na pljusku plesali uz S.A.R.S.

10:07:00 09.07.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Drugi dan Festivala omladinskog turizma "Youth Fair" protekao je u izuzetno veseloj atmosferi, a okupljene građane nije mogla da rastera ni jaka kiša, koja je padala u dva navrata.

Tokom nastupa Vasil Hadžimanov benda Trg slobode je bio pun, a Novosađani, kao i brojni gosti iz drugih gradova, uz piće su uživali u kvalitetnoj muzici.

Novosađani na pljusku plesali uz S.A.R.S.

Oko ponoći, na binu je izašla grupa S.A.R.S. uz čije ritmove prisutni nisu prestajali da plešu ni kada je počeo pljusak. U prvi mah, mnogi su potrčali da potraže sklonište, ali letnji pljusak je stigao kao pravo osveženje nakon vrelog dana s temperaturom do 40 stepeni, te se većina vratila pred binu.

Momci su poskidali majice, devojkama su haljine bile natopljene kišom. Jedna je čak i uzvikivala da ne pamti kada je bilo toliko romantično, i bila je u pravu. Na pljusku se sinoć plesalo, grlilo, ljubilo, fotkalo... Za promenu je grad izgledao bezbrižno, a građani srećni i svi do jednog nasmejani.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1002.8 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?