Novosađani se žalili na bučne komšije i nereagovanje na nepropisno parkirana vozila

16:01:00 10.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin sa Podbare zatražio je od Komisije za predstavke i predloge izmenu Odluke o kućnom redu u stambenim zgradama. Naime, on se na današnjoj sednici ove komisije požalio na bučne komšije. Kako je objasnio, izmena bi se odnosila na produženje vremena kućnog reda, kako bi se „neodgovornim komšijama onemogućilo da prave nesnosnu buku“. Njegova predstavka će biti prosleđena Gradskoj upravi za komunalne poslove.

Novosađani se žalili na bučne komšije i nereagovanje na nepropisno parkirana vozila


Komisiji se obratio i Limanac, koji je imao primedbu na rad službi zaduženih za odnošenje nepropisno parkiranih vozila na mestima za osobe sa invaliditetom, posebno tokom snežnih padavina. Kako je naveo, „pauk“ korektno radi u ostalim vremenskim uslovima, ali prilikom pojave snega ne može da interveniše jer sneg pokrije žutom bojom označeno parking mesto za osobe sa invaliditetom.

Ovaj Novosađanin je podsetio da je nepropisno parkiranje na ovim mestima neprihvatljivo, bez obzira na to da li sneg prekrije žute linije, jer pored svakog parking mesta za osobe sa invaliditetom stoji i znak koji označava za koje vozače je mesto namenjeno. Komisija je odlučila da njegovu predstavku uputi Gradskoj upravi za inspekcijske poslove i JKP „Parking servisu“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1007.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?