Novosađanin pokušao da prošvercuje 700 kilograma čokoladica i keksa

19:08:00 14.08.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin (33) pokušao je da prokriumčari 700 kilograma čokolacica i keksa, ali je uhvaćen na graničnom prelazu Bački Breg, pri ulazu u zemlju.

Novosađanin pokušao da prošvercuje 700 kilograma čokoladica i keksa

Nelegalan tovar konditorskih proizvoda otkriven je 12. avgusta prilikom pregleda kombija novosadskih registarskih oznaka, kojim su putovala dva srpska državljanina.

"Vozač, 33-godišnji Novosađanin, prijavio je da kombijem prevozi polovne stvari poput PVC prozora, mašine za sušenje veša, televizora, roletne i dve kutije keksa, ali kada je otvorio tovarni deo kombija bilo je očigledno da u njemu dominiraju keks i čokoladice, koje nije ni pomenuo", saopštila je Uprava carina.

Carinici su utvrdili da se u tovaru nalazilo više od 264 kilograma keksa "Hafer Cookies" i više od 400 kilograma "Snickers Sticks" čokoladica, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Kako vozač nije posedovao nikakvu prateću dokumentaciju za robu koju je prevozio, celokupna količina je zadržana do okončanja prekršajnog postupka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
14°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?