Novosađanin tukao ženu jer je sumnjao da ga vara

17:04:00 10.04.2018, Komentara: 0

Protiv Novosađanina K.S. (43) Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je optužni predlog zbog nasilničkog ponašanja nad vanbračnom suprugom K.K. iz Zrenjanina.

Novosađanin tukao ženu jer je sumnjao da ga vara


Kako se navodi u optužnom predlogu, K.S. je 22. jula prošle godine, oko 13 časova, u Zrenjaninu, drskim i bezobzirnim ponašanjem i primenom nasilja ugrožavao spokojstvo i telesni integritet vanbračne supruge K. K. iz Zrenjanina. Nakon kraće svađe, on je ženi branio da ide na posao, ne verujući joj da ide da radi i optužujući je za neverstvo, piše Dnevnik. Potom ju je i fizički napao, tako što ju je ošamario, a potom ju je i pesnicom udario u levo rame.

Nesrećna žena je u jednom trenutku uspela da izađe iz kuće i kada je stigla do autobuske stanice, tu ju je presreo vanbračni muž, vređajući je da je „glupa pošto sluša svoga oca“, posle čega je dobila još jedan šamar.

Sumnja se i da je 20. oktobra prošle godine, u popodnevnim časovima, slao uvredljive SMS poruke, da bi je potom pozvao sa svog mobilnog telefona, preteći joj da će doći i odrubiti joj glavu.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?