Novosađanin uhapšen zbog prevare od skoro dva miliona dinara

19:11:00 15.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su B. P. (43) iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo prevare u obavljanju privredne delatnosti.

Novosađanin uhapšen zbog prevare od skoro dva miliona dinara


On je, kako se sumnja, kao odgovorno lice jednog novosadskog preduzeća, u maju ove godine, pribavio sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1.741.000 dinara, tako što je doveo u zabludu oštećeno preduzeće iz istog grada da će im isporučiti 60.000 komada mesnog nareska odmah po uplati dogovorene sume, iako je znao da njegovo preduzeće neće ispoštovati dogovor i isporučiti robu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?