Novosađanin uhapšen zbog uzgoja marihuane

16:11:00 30.11.2017, Komentara: 1

Novi Sad – Nakon višemesečnog opsežnog rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Tužilaštva za organizovani kriminal, nemačke policije i carine, u blizini Frankfurta, otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane, zaplenjeno sedam kilograma skanka i 1.500 stabljika marihuane i uhapšeno pet osoba iz Srbije.

Novosađanin uhapšen zbog uzgoja marihuane

foto: MUP Srbije

Uhapšeni su R. P. (1984), iz Kule, J. V. (1970) iz Novog Sada, I. I. (1987) iz Beograda, J. V. (1982.) i G. I. (1986) obojica iz Crvenke, zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa trgovali narkoticima, saopštio je MUP Srbije. Policija sumnja da su oni u dužem vremenskom periodu uzgajali marihuanu i prodavali na teritorijima evropskih zemalja.

- U hali od 300 kvadratnih metara, u mestu Kelkhajm, pokrajina Hesen, koja je podeljena na dva nivoa, bila je instalirana profesionalna oprema za uzgajanje marihuane. Prilikom pretresa prostorija, policija je pronašla i oduzela ukupno 1.500 stabljika marihuane spremne za branje i sedam kilograma skanka, kao i 1.700 evra u gotovini – navedeno je u saopštenju policije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Џони

, *.oriontelekom.rs

Греота. Сад ће бацити...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 997.8 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?