Novosađanka oslikava ulaze na Detelinari za lečenje malog Olivera

17:12:00 23.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanka Maja Radaković pokrenula je humanitarnu akciju prazničnog oslikavanja ulaza zgrada na Detelinari kako bi se prikupio novac za lečenje jednogodišnjeg Olivera Pal Gajodija koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Novosađanka oslikava ulaze na Detelinari za lečenje malog Olivera


- Stanari mogu kontaktirati Maju preko Fejsbuk grupe „Za lepšu i bolju Detelinaru“ ili njenog Fejsbuk profila i tako se sa njom dogovoriti oko dana i vremena kada će oslikavati ulaz svoje zgrade. Poenta je da stambene zajednice daju svoj doprinos za Olivera uplatom na žiro račun fondacije „Budi human“ i da tu uplatnicu kasnije pokažu Maji kao dokaz i onda ona dolazi sa svojim materijalom da zajedno sa stanarima oslika ulaz – ispričao je za 021.rs Vladimir Zdravković, jedan od Detelinaraca koji učestvuje u akciji.

Kako navodi, Maja koristi svoje materijale za oslikavanje, a komšije iz ulaza joj se pridružuju u „umetničkim poduhvatima“. Stanari mogu da uplate koliko god žele novca, ali Vladimir preporučuje da ta suma za jedan ulaz ne bude manja od 1.000 dinara.

Maja Radaković je u svojoj sredini poznata kao veliki humanitarac. Ona je i jedan od glavnih inicijatora „Laninog bazara“ koji se letos održao na Detelinari.


Izvor: 021

Foto: Za lepšu i bolju Detelinaru / Facebook


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?