Novosađanka osvojila stan u „Beogradu na vodi“

19:12:00 26.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanka Suzana Rakić osvojila je stan u „Beogradu na vodi“ u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Novosađanka osvojila stan u „Beogradu na vodi“


Glumac Miodrag Radonjić izvukao je srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa više od šest miliona pristiglih koverata.

Deset automobila „fijat 500L“ i dva stana u Beogradu dodeljeni su u poslednjem izvlačenju prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Stan u naselju Zemunske kapije dobila je Olivera Nešić iz Novog Beograda, a stan u „Beogradu na vodi“ Suzana Rakić iz Novog Sada.

Dobitnici automobila su Jelena V. Filipov iz Pančeva, Jovanka Jeremić sa Mirijeva u Beogradu, Milena Đekić iz Novog Sada, Slavica Zdilar iz Mladenovca, Ivan Jovanović iz Ripnja.

Takođe, automobile „fijat 500L“ su dobili i Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta, Živadinka Mihailović iz Beograda, Igor Gagić iz Beograda, Miodrag Grmuša iz Novog Beograda, Snežana Jovišević iz Beograda.

Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga - prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.



Izvor: RTS


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1003.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?