Novosađanka poklanja parče pice osobama sa autizmom

13:01:00 08.01.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađanka Dušića Jaćimović nedavno je otvorila piceriju sa picama bez glutena, a ovih dana odlučila je da osobe sa autizmom i njihove pratioce počasti besplatnim obrokom.

Novosađanka poklanja parče pice osobama sa autizmom


Kako je ispričala, ideja je da njena picerija u toku godine bude mesto za zdrav obrok, ali i podizanje svesti o važnosti dijagnoze sa kojom se često veoma teško živi.

Dušica Jaćimović je majka dečaka sa autizmom, predsednica udruženja „Svoj svet“, a od skoro i vlasnica picerije „NTV“ u kojoj pravi pice sa testom od bezglutenskog brašna. Osobama sa autizmom 2020.godina bila je posebno teška i na mnogobrojna ograničenja teško su se navikavali, zato je Dušica odlučila da ih na početku godine obraduje.

Danas, sutra i u nedelju, 10. januara od 12 do 18 časova na šalteru picerije u Kosovskoj 34 svaka osoba koja je autistična dobiće besplatno parče pice, a moguća je i dostava na kućnu adresu. Osim osoba sa autizmom, besplatno parče dobiće i njihovi pratioci. Jedino je potrebno da sa pokažu dokaz da imaju dijagnozu autizam.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?