Novosađanka zbog momka prevaranta ostala bez stana i novca

09:12:00 17.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanka Jelena P. (44) ostala je bez stana i 25.000 evra, a prevario ju je, sada već bivši, partner Milan R. (43).

Ona i Milan su se zabavljali dve godine, a potom odlučili da žive zajedno. Jelena je zato prodala svoj stan, u kom je živela sa svoje dvoje dece, da bi se svi zajedno preselili u veći, komforniji. Milan je uzeo novac i nestao. Oni sada nemaju kud, osim kod Jeleninog oca.

Novosađanka zbog momka prevaranta ostala bez stana i novca

Jelena kaže da mu je verovala da ima dvoje dece iz prethodnog braka. Kad su se zbližili, bio je pažljiv prema njoj i bezrezervno je prihvatio njenu decu. Kako je mnogo lošeg prošla s bivšim suprugom, Milanu je verovala jer je bio sušta suprotnost. Ništa nije nagoveštavalo nevolju.

"Javio mi se sa Malte, gde je bio, a ja sam krenula u prodaju stana preko agencije. On se vratio krajem oktobra, a u međuvremenu se pojavio kupac. Angažovala sam i advokate za pregovor, sve je overeno kod notara i 15. oktobra sam prodala stan. Zajedno smo išli da gledamo drugi, koji smo nameravali da kupimo", kaže ova Novosađanka.

Dan kasnije, 16. oktobra, Jelena je ostala bez 25.840 evra, a do 18. oktobra je, po dogovoru, morala stan da preda novom vlasniku. Dok je bila na poslu, Milan je uzeo kovertu s novcem, pokupio svoje stvari i nestao.

Verujući da će ga policija pronaći, i sama je krenula u potragu. Stupila je u kontakt sa njegovom bivšom suprugom i saznala da je do sada imao tri žene i da je otac četvoro dece, a ne dvoje, kako je govorio.

"Ona tvrdi da je svima dužan, pa i familiji, i da ga svi zbog toga traže. Otkrila sam da je Milanova žrtva i jedna Beograđanka. Njoj je uzeo 'samo' 2.000 evra. Otkrila sam i da na Fejsbuku ima dva profila sa lažnim fotografijama", kaže Jelena.

Novosadska policija vodi istragu na osnovu Jelenine krivične prijave zbog krađe.

Izvor: Novosti


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?