Novosadska cvetna pijaca danas i sutra na platou ispred Spensa

12:09:00 24.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Treća Novosadska cvetna pijaca u jesenjem ciklusu biće održana danas i sutra na platou ispred Spensa.

Novosadska cvetna pijaca danas i sutra na platou ispred Spensa

Tokom trajanja cvetnih manifestacija posetioci će imati prilike da posete štandove izlagača cveća, sadnica, opreme za uređenje bašta i vrtova, meda i pčelinjih proizvoda, zdravstveno-bezbedne hrane...

Takođe, posetioci će moći da se priključe istraživanju, odnosno, popune kratku anketu na temu zelenih površina u Novom Sadu u kontekstu zaštite životne sredine i klimatskih promena, kako bi se došlo do saznanja o razumevanju javnih politika iz pomenutih oblasti, stavovima, razumevanju i predlozima građana za rešavanje postojećih problema.

Anketa će moći da se popuniti na štandu Pokreta gorana od 10 do 18 časova, a sprovodiće se i na narednim cvetnim pijacama, nakon čega će rezultati biti predstavljeni donosiocima odluka na lokalnom nivou.

Danas od 17 i sutra od 11 časova biće realizovano interaktivno predavanje Luke Bajića koji će govoriti na temu o uticaju zelenila na klimatske promene u urbanim sredinama.

Organizatori apeluju na posetioce da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra ukoliko je moguće, kako bismo svi bili bezbedni.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Sre 13° - 22° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 13° - 21° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?