Novosadska cvetna pijaca u jesenjem ciklusu

19:10:00 08.10.2019, Komentara: 0

Novi Sad - U petak i subotu, 11. i 12. oktobra na platou ispred Spensa biće održana „Novosadska cvetna pijaca“ u jesenjem ciklusu. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 18.30 časova, a u subotu od 8.00 do 17.00 časova.

Novosadska cvetna pijaca u jesenjem ciklusu


Cilj organizovanja ovih manifestacija je promovisanje malih proizvođača kako bi mogli da predstave svoje proizvode sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, moći će da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na „Novosadskoj cvetnoj pijaci“, svim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da svako može da pronađe nešto za sebe i svoje najmilije.

U petak će biti održana radionica „Medoljub“ za najmlađe sugrađane na kojoj će se upoznati sa medenim putem pčelice, na koji način su povezane biljke i pčele i na koji način nastaje zlatni nektar - med.

Za subotu je najavljena još jedna radionica za najmlađe - „Sasvim prirodna subota“ za Goroljube i sve one koji to žele da postanu, sa početkom u 10.30 časova. Radionice „Medoljub“ i „Sasvim prirodna subota“ su deo projekta „Goranska eko avantura“ koji je podržala Gradska uprava za zaštitu životne sredine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?