Novosadska ispostava Jedinice za bezbednost na rekama dobila novi, moderan čamac

17:08:00 10.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad – JVP „Vode Vojvodine“ ustupilo je novi moderan čamac novosadskoj ispostavi Jedinice za bezbednost na rekama koja ima zadatak da se bori protiv šverca, kao i da na Dunavu i svim našim plovnim rekama vodi računa o bezbednosti.

Novosadska ispostava Jedinice za bezbednost na rekama dobila novi, moderan čamac

Foto: MUP




Čamac je ustupljen na korišćenje kako bi doprineli boljem obavljanju poslova Jedinica za bezbednost na rekama, koji podrazumeva i podršku Ribočuvarskoj službi JVP „Vode Vojvodine“ prilikom akcija na suzbijanju ribokrađe.

Jedinica za bezbednost na rekama formirana u aprilu ove godine i već do sada je dala odlične rezultate.

Naime, od aprila meseca do danas, zaplenjeno je više od 50 tona nafte, razbijeno nekoliko organizovanih kriminalnih grupa koje su se bavile švercom akcizne robe, zaplenjeno je i 50 tona cigareta i brod koji je cigarete prenosio. To je najveća zaplena u istoriji borbe protiv šverca cigareta na našim rekama.

Inače, primopredaji plovila marke „Atlantic Marine“ model 530 Open, prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, načelnik Jedinice za bezbednost na rekama Srbije Mitar Jokanović, načelnik ispostave Jedinice za bezbednost na rekama Novi Sad Branislav Premović, načelnik Policijske uprave Novi Sad Goran Radonjić i direktor JVP „Vode Vojvodine“ Srđan Kružević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?