Novosadska policija identifikovala nasilnika sa snimka koji je kružio društvenim mrežama

07:04:00 22.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija je efikasnim operativnim radom, za kratko vreme, nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži snimak jezivog nasilja, identifikovala osumnjičenog za zlostavljanje četrnaestogodišnjeg dečaka.

Novosadska policija identifikovala nasilnika sa snimka koji je kružio društvenim mrežama


Reč je o sedamnaestogodišnjem Novosađaninu koji se tereti da je učinio krivično delo prinuda, tako što je, u oktobru prošle godine, na ulici, primorao dečaka da pođe sa njim, a zatim ga fizički i verbalno zlostavljao.

Snimak brutalnog nasilja, koje nije bilo prijavljeno policiji, objavljen je na Tviteru i veoma brzo izazvao osudu javnosti.

Na snimku se vidi kako napadač više puta udara dečaka u glavu i telo i iživljava se nad maloletnikom.

Sedamnaestogodišnjak koji je osumnjičen da je zlostavljao četrnaestogodišnjaka se već mesec dana nalazi u pritvoru. Kako „Dnevnik“ nezvanično saznaje, on se od 21. marta nalazi iza rešetaka zbog drugog krivičnog dela, a 20. aprila mu je pritvor produžen.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oštro je osudio nasilje.

- Apsolutno je nedopustiv svaki vid nasilja, i ja sam lično užasnut onim što sam video. Osim apela sugrađanima da učine sve kako bi se sprečilo nasilje, pozivam ih da svaki slučaj ubuduće odmah prijave nadležnim organima - rekao je gradonačelnik Milan Đurić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 995.3 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?