Novosadski autobus potpuno izgoreo na granici sa Makedonijom, putnici evakuisani

18:06:00 01.06.2019, Komentara: 0

Autobus novosadskih registarskih oznaka potpuno je izgoreo kada se oko 16 časova zapalio na graničnom prelazu Tabanovci, između Srbije i Severne Makedonije. Kako javljaju mediji, putnici su evakuisani na vreme.


Novosadski autobus potpuno izgoreo na granici sa Makedonijom, putnici evakuisani

foto: prtsc tviter @AleksandarSrb



Makedonska policija je potvrdila da se autobus novosadskih registarskih tablica oko 16.00 zpalio na izlasku iz zemlje, iz, kako navode, za sada nepoznatih razloga. Svi putnici su na vreme napustili autobus na sprat, a iz obližnjeg Kumanova je došla vatrogasna ekipa s dva vozila i ugasila požar.

Normalizovan je saobraćaj na graničnom prelazu „Tabanovce“, koji je prema lokalnim medijima bio obustavljen dok je autobus goreo.

Dodaje se i da su putnici iz autobusa bili vidno uznemireni, te da je požar lokalizovan i pod kontrolom. Očevici pričaju da su putnici, ali i drugi ljudi koji su se u tom trenutku zatekli na prelazu bežali glavom bez obzira, strahujući od eksplozije.

- Koliko znam, eventualno su neki zadobili ogrebotine, ali nije bilo težih povreda. Uspeli su sami da se evakuišu, a onda su stali u blizini autobusa. Požar i dalje gase vatrogasci - ispričao je za Blic jedan od očevidaca.

Autobus je, kako saznaje Blic, bio na putu ka Srbiji.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?