Novosadski frtalj maraton u nedelju

17:06:00 17.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija „Novosadski frtalj maraton“ biće održan u nedelju, 20. juna sa početkom u 9.00 časova, sa startom u Ulici Miloša Bajića kod Doma vojske.

Novosadski frtalj maraton u nedelju


Ovaj majraton ima međunarodni karakter i nalazi se u kalendaru atletskih manifestacija Atletskog saveza Srbije. Osim toga, veoma je privlačan za sve koji se rekreativno bave sportom, promovišu zdrav život i neguju sportski duh.

Trka će se odvijati na dužini od 10,5 km od starta i to ulicama Miloša Bajića kod Doma vojske, zatim Beogradskim kejom, Kejom žrtava racije i Bulevarom Cara Lazara od reke Dunav do razdelnog ostrva (pre semafora sa Ulicom Stražilovska). Poslednji takmičari očekuju se do 11.00 časova.

Zbog održavanja „Novosadskog frtalj maratona“ ovaj deo grada će biti zatvoren za saobraćaj tokom održavanja trke, a autobusi će voziti izmenjenim trasama. zbog toga su organizatori apelovali na vozače i Novosađane da imaju razumevanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1013.1 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 8° - 24° Pretežno sunčano
Pon 9° - 22° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?